Tuesday 29 December 2020

Miniatyrutställning

På biblioteket jag arbetar på så fick jag möjlighet att tillsammans med en kollega och tillika miniatyrfantast (främst böcker) skapa en utställning. Den omfattade framför allt de små böcker som vi har i våra samlingar och kompletterades med miniatyrer. Bland annat så fick min tillverkade biblioteksmiljö, Sams study, vara med. Kolla gärna in nedanstående blogginlägg genom att kopiera in adressen i din skärmläsare. (Lyckades inte få till en länk dessvärre) 

https://trycktochotryckt.ub.umu.se/2020/12/07/bocker-i-miniatyr/

16 comments:

REMY.CREDIT said...

behöver du ett lån? Skicka ett mejl till remy.credit111@gmail.com
Hej hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi utfärdar lån med 2% ränta, med en snabb tjänst erbjuder vi alla typer av lån, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån
Skicka oss ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
vi har ett lån till dig ..

Anna-Lena said...

VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
Personliga lån (säkra och osäkra)
Företagslån (säkra och osäkra)
Konsolideringslån och många fler.
Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
Vi har ett lån till dig

Mussen said...

Hej, letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

Anonymous said...

Behöver du ett akutlån? Vi erbjuder 2% lån, skuldkonsolideringslån, företagslån, personliga lån, billån, hotelllån, studielån, personliga lån Hemrefinansieringslån, för mer information E-post: (dakany.endre@gmail.com)

Akut låneerbjudande.

Anonymous said...

Behöver du ett skuldsaneringslån för att betala av dina räkningar? Vill du ta kontroll över din skuld idag? Erbjuder förlängning av företagslån nu? Behöver du ett lån för att betala av din räkning? behöver du ett lån? Behöver du ett privatlån? Företagsexpansionslån? Starta företag, utbildning, skuldkonsolidering Lån för hårda pengar Lån för vad som helst? Vi erbjuder ett lån utan kreditprövning till en låg ränta på 2% av lånet, E-post: (dakany.endre@gmail.com)

Akut låneerbjudande.

Allan Frank said...

Hej, jag heter Charlotte Müller, jag är en privat långivare. Behöver du ett snabbt, lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 3%? Påverkar ekonomins svårigheter dig i år? eller har du nekats ett lån av din bank eller annan finansiell institution? Vi erbjuder säkra lån och om du är i behov av ett snabblån, maila mig via (moonlightloanfirm@gmail.com)

* Söker du pengar för att betala av skulder?
* Söker du finansiering för att starta ditt eget företag?
* Söker du lån för att genomföra stora projekt?
* Behöver du ett lån på mindre än 24 timmar?
* Är du i behov av ett snabblån för olika ändamål?

Om ditt svar är ja kan jag hjälpa dig.

* Jag kan erbjuda dig ett lån på upp till €5 000 000 Euro.
* Du kan välja mellan 1 till 30 år att återbetala.
* Du kan välja mellan månatlig och årlig återbetalningsplan.
* Flexibla lånevillkor.

Om du är intresserad kom tillbaka med mig via denna e-postadress: | moonlightloanfirm@gmail.com |

Du har 100 % garanti för att du kommer att få ditt lån i slutet av denna lånetransaktion.

Vi brinner för att få ekonomisk inkludering att räknas.
Våra lån och investeringsprodukter är utformade för att erbjuda dig bekvämlighet och värde.

Med Moonlight Loan Firm kan du säga adjö till alla dina finansiella kriser och svårigheter eftersom vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska.

Varma hälsningar
Fru Charlotte Müller

Anonymous said...

Vi erbjuder lån på 2 %, vi erbjuder skuldkonsolideringslån, företagslån, privata lån, billån, hotelllån, studielån, privatlån hemrefinansieringslån, läs mer E-post: (dakany.endre@gmail.com)

Akut låneerbjudande.

Anonymous said...

Behöver du lån för projekt, investeringar, personliga lån, företagslån, bostadslån, studielån, konsolideringslån och lån för olika projekt? för de som önskar få ett lån från vårt företag bör kontakta oss: (dakany.endre@gmail.com) och få ditt lån idag.

Anonymous said...

Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: richardcosmos5@gmail.com

låneerbjudande

Anonymous said...

Hälsningar till dig,

Behöver du någon form av ekonomiskt stöd? personliga/företagslån? Vi lånar ut till 2%. Betygsätta! Kontakta: (richardcosmos5@gmail.com) för mer information.

Låneerbjudande.

Anonymous said...

Behöver du lån för projekt, investeringar, personliga lån, företagslån, bostadslån, studielån, konsolideringslån och lån för olika projekt? för de som önskar få ett lån från vårt företag bör kontakta oss: (richardcosmos5@gmail.com) och få ditt lån idag.

Anonymous said...

Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

låneerbjudande

trust funds said...

Hej och välkommen till TRUST FUND FINANCE GROUP, INC.

På TRUST FUND FINANCE GROUP erbjuder vi alla typer av lånetjänster:

Är du i stort behov av ekonomisk förstärkning? Behöver du ett lån för olika ändamål? om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att kontakta min firma via e-post: trustfundfinancegroup@gmail.com| eller skicka ett sms på WhatsApp via: +447477169213 och ha ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

Vi erbjuder alla typer av lånetjänster (Personligt lån, Företagslån och många fler), vi erbjuder både långfristiga och kortfristiga lån och även du kan låna upp till 15 miljoner Euro/US DOLLAR och vi ger ut lån till en låg ränta på 3 % per år. Mitt företag hjälper dig att uppnå en mängd olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

Jag erkänner det faktum att att få ett legitimt lån alltid har varit ett stort problem För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner p.g.a. hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra orsaker

Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver det

Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till | trustfundfinancegroup@gmail.com| eller skicka ett sms på WhatsApp via: +447477169213 och få ett svar omedelbart

Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har ont om pengar, skriv bara till oss så får du ett lån.

Din ekonomiska frihet är i dina händer!!
vänliga hälsningar,
Bankanställd ansvarig för lån,
Elisabeth Sunny.
e-post: trustfundfinancegroup@gmail.com
WhatsApp: +447477169213

Anonymous said...

Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

låneerbjudande

Behöver du lån? Maila i så fall: dakany.endre@gmail.com

Anonymous said...

Behöver du ett akut lån? Vi ger privatlån? Företagslån? inteckning? Lantbrukslån? Utbildningslån? Lån för skuldkonsolidering? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

Akut låneerbjudande.

Anonymous said...

Hallå,

Vi är certifierade att erbjuda följande typer av lån eller vilken typ av finansiering som helst: Privatlån? Företagslån? Skuldkonsolideringslån? Förbättra ditt hem? Investeringslån? Tillgängliga krediter? Personliga lån? Kommersiella lån? Kombilån? Konsolideringslån? Om du är intresserad, kontakta oss: (richardcosmos5@gmail.com)

Akut låneerbjudande.

Post a Comment